Welkom op de website van HaBieNet Service B.V. Hulp op Afstand
Windows
Hulp op Afstand
Apple
Home Mail  

 
 
Software
Wij leveren alle voorkomende standaard software voor Microsoft windows systemen, zoals b.v. Microsoft Office, Adobe grafische software, Trend Micro beveiligings software en meer.

Systeembeheer
Wij kunnen uw netwerk niet alleen hardwarematig onderhouden maar ook uw dagelijkse systeembeheer voor u verzorgen. Hierdoor hoeft uw personeel zich niet bezig te houden met "het netwerk" maar kunnen ze hun normale taken doen en zo voor u geld verdienen.

Advisering
Automatiseren is meer dan een paar PC's aan elkaar knopen! Vaak kan een verkeerde beslissing hoge kosten met zich meebrengen. Wij kunnen u adviseren betreffende de apparatuur en bijbehorende software, configuratie, onderhoud en dergelijke..
 
 
Hardware
   
Spacer
HaBieNet Service B.V. levert hardware voor kantoorautomatisering van alle bekende merken. Verder assembleren wij in eigen beheer PC systemen die specifiek zijn toegesneden op uw kantooromgeving. Intel is onze primaire leverancier van moederborden.
 
 
Netwerken  
Spacer
HaBieNet Service B.V. levert en onderhoud uw netwerk hardware.

Hubs/switches
Een hub is een knooppunt voor netwerkkabels. Omdat UTP bekabeling stervormig is uitgevoerd moet er een hub geplaatst worden aan de serverzijde zodat alle kabels aan elkaar verbonden kunnen worden.

Servers
Een server autoriseert gebruikers, deelt bestanden (fileserver), deelt printers (printserver) of draait een gedeelde applicatie (applicatie server). Echter de meeste servers worden geconfigureerd als een combinatie van file- en printserver.
Spacer
Mailserver
De mailserver verzorgt al het email verkeer binnen een bedrijf.

Wireless LAN
Met de invoering van een algemene standaard (IEEE 802.II). En de ontwikkeling van goedkopere apperaten doen draadloze (wireless) netwerken hun intrede in de werkomgeving van tegenwoordig. Overal waar ruimtelijke mobile communicatie aanwezig hoort te zijn, of het aanleggen van netwerkkabels te veel tijd en daardoor ook te veel geld kost, is draadloze (wireless) netwerktechnologie een oplossing.

Externe disks zowel de 3,5 als de 2,5" Nass storage producten Linksys.

 

 

 
 
Intel
OKI
altaro
HP
Cisco Select
3CX
cyberoam

© 2010 - HaBieNet Service B.V.